1-پرهیز از اُنس زیاد با مردم
«إِیّاکَ وَ مُخالَطَةَ النّاسِ وَ الاُْنْسَ بِهِمْ إِلاّ أَنْ تَجِدَ مِنْهُمْ عاقِلاً وَ مَأْمُونًا فَآنِسْ بِهِ وَ اهْرُبْ مِنْ سایِرِهِمْ کَهَرْبِکَ مِنَ السِّباعِ الضّارِیَةِ.»:
بپرهیز از معاشرت با مردم و انس با آنان، مگر این که خردمند و امانتدارى در میان آنها بیابى که [در این صورت] با او انس گیر و از دیگران بگریز، به مانند گریز تو از درنده هاى شکارى.
کت قهوه اى با شلوار سورمه اى، پیراهن چهارخانه سفید خاکسترى و کفش هاى مشکى. با یک حساب سرانگشتى این ترکیب رنگ و لباس را مى شود بر تن خیلى از مردم کوچه و بازار دید. فرقى هم نمى کند آنها متعلق به چه گروه و طبقه اى باشند یا چه وضع مالى داشته باشند. بى سلیقگى در انتخاب رنگ و نوع لباس به عادت رفتارى بسیارى از مردم تبدیل شده است
«ارایه بلیط نشانه شخصیت شماست !»احتمالا غیر از دادن بلیت، موارد دیگری را هم میتوان پیدا کرد که نشاندهنده شخصیت شما باشد، مواردی از قبیل اینکه وقتی به دیگران میرسید چگونه رفتار میکنید، یا موقع عصبانیت چه طور واکنش نشان میدهید؟ یا مثلا وقتی کسی به شما محبت میکند، از رفتار او چه برداشتی میکنید و چگونه به آن پاسخ میدهید، همگی با نوع شخصیت شما ارتباط دارد. ادامه مطلب...
امروزه، اینترنت احتمالاً از هر موضوع دیگری در جهان رایانه هیجان انگیزتر و جذاب تر است. تقریباً هر مطلبی که در مورد رایانه ارائه می شود، حداقل چند مرتبه کلمه اینترنت در آن به کار می رود. اگر قبلاً به اینترنت وصل نشده اید ممکن است این احساس به شما دست دهد که از غافله عقب مانده اید. این درست مانند آن است که بدانید یک مهمانی بزرگ و سرگرم کننده در حال برگزار شدن است و شما دعوت نشده اید.
قلمرو فرمانروایی اطلاعات، گسترشی لحظه به لحظه دارد. به جرأت می توان گفت که کتابخانه ها مهم ترین رکن و پایگاه پژوهشی برای محققان و پژوهشگران محسوب می شوند. در کشور ما، این مکان علمی که زیباترین لحظه های شکوفایی را نیز در دل خود دارد، دچار بی مهری و کم اعتنایی شده است و فرایند پژوهش که باید عمده دوران باروری خود را در دامان کتابخانه ها طی کند، کم کم به راهی می رود که سر از ترکستان به در خواهد آورد.