اینها جملاتی هستند که بارها و بارها یا خود گفته یا از دیگران شنیدهاید: «حوصله کتاب خواندن ندارم»، «خسته شدهام»، «ده دفعه خواندم ولی باز هم یاد نگرفتم» و... آیا برای یادگیری واقعاً لازم است دهها بار مطلبی را خواند یا آنها را به طور مرتب مرور کرد که اگر چنین باشد، مطالعه واقعاً کار دشواری است.
ادامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه مطـلـــــــــــــــــــب...
حافظه نوعی کارکرد ذهنی است که به ما امکان میدهد حالات خودآگاهی از قبیل: لذات، دردها، تمایلات، خواستهها، اطلاعات و قضاوتها را حفظ کرده، آنها را مجدداً در ذهن خویش بازیابیم. حافظه اجازه به یادآوردن و بازخوانی اطلاعات یا تشخیص برخوردهای قبلی با موقعیت و اطلاعات حاضر را میدهد. پایه و اساس آموختن، حافظه است. به عبارتی، حافظه، همان یادگیری با اثر مداوم است.
ادامه مطلب...
اصولی که پیش از مطالعه باید در نظر گرفت شامل مواردی چون تعیین هدف و انگیزه مطالعه , تعیین مدت زمان لازم تعین مقدار مورد مطالعه و اجتناب از برخی موارد از جمله پر بودن معده , اظطراب های نابجا و تخیلات است .
اصولی که در هنگام یا حین مطالعه باید رعایت شود شامل مواردی چون مطالعه فعال و جدی , حفظ
اگر می خواهید برای سایت یا وبلاگتان لوگو های زیبا با ظرفیت کم تهیه نمایید ، بهترین مکان را انتخاب کرده اید . ما برای شما 10 لوگو با فونت و گرافیکهای مختلف تهیه نموده و حداکثر در مدت 24 ساعت آنرا برایتان ارسال می کنیم .
شما می توانید در بخش نظرات نام لوگوی درخواستی خود را به همراه آدرس سایت یا وبلاگ یا شماره موبایلتان را ارسال نمایید تا پس از تماس با شما لوگوهایتان ساخته شده و برایتان ارسال گردد
اگر نمیخواهید بیمار شوید ...احساساتتان را بیان کنید هیجانات و احساساتی که سرکوب یا پنهان شده باشند به بیماریهایی نظیر ورم معده، زخم معده، کمر درد و درد ستون فقرات منجر میشوند. سرکوبی احساسات به مرور زمان حتی میتواند به سرطان هم بیانجامد. در آن زمان است که ما به سراغ یک محرم میرویم و رازها و خطاهای خود را با او در میان میگذاریم! گفتگو، صحبت کردن،